zaterdag 19 september 2020

Favoriet product mini catalogus Augustus December - Bloghop Creatieve Harten


Hartelijk welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Elke maand laten we een favoriet zien, deze maand ons favoriete product uit de mini catalogus Augustus December 2020.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Ik heb eigenlijk wel meerdere favorieten, maar vandaag laat ik de set Gift Wrapped zien.  
Ik heb al een aantal projecten gemaakt met deze set. Hier kun je een andere kaart zien die ik maakte en de oplettende kijker heeft de kaart van vandaag al voorbij zien komen op Instagram. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Ik vind de eenvoud van deze set geweldig. Je heb echt niet veel nodig om een leuke kaart te maken. En wat dacht je ervan om gewoon een stapeltje strikjes op voorraad te hebben? Altijd leuk op een pakje bijvoorbeeld, ik heb nog genoeg ideetjes.

Op deze kaart heb ik de strikken gestempeld in diverse kleuren van de Brights serie. Deze heb ik uitgeponst met de bijbehorende pons en losjes bevestigd op de kaart. Wat sterretjes en een tekst maken de kaart af. Simpel maar leuk! Ik hou er van!


De producten die je nodig hebt voor deze kaart zie je onderaan het bericht. Als je wilt bestellen mag je me altijd een berichtje sturen.

Ga nu eerst naar mijn collega's om te zien wat hun favoriete product is. Klik op de naam onder die van mij (Monique de Kok) en hop gezellig rond. Als je het rondje gedaan hebt kom je vanzelf weer hier terug.
Product List

3 opmerkingen: