zondag 23 augustus 2020

It's your day! - Global Design Project #GDP254

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Ik neem me zo vaak voor om mee te doen met leuke challenges, maar het komt er ook zo vaak niet van. Ik "moet" dan nog zoveel andere dingen doen, of ik ben simpelweg te laat... maar nu ineens lukte het!  Ik vond een leuke schets op het blog Global Design Project , ik had tijd en vooral... de inspiratie om er iets mee te maken.

Op tafel lag de nieuwe stempelset Gift Wrapped, ik had net een kaartje nagemaakt van iemand (dat doe ik heel vaak om even kennis te maken met een nieuwe stempelset) en met deze schets en deze stempelset had ik gelijk een idee.  Aan de slag dus!

Dit is de schets:  

 

en dit de kaart:

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Ik stempelde de tekst - uit de set Happiest of Birthdays - en plaatste de strikjes, die ik stempelde in verschillende tinten groen er om heen.  
Eigenlijk zo simpel, maar het effect vind ik geweldig. Een klein labeltje links bovenin geeft net nog een klein accentje, ik hou er van!


Hieronder laat ik je zien welke producten ik heb gebruikt. 
Wil jij ook deze kaart maken en de benodigde producten bestellen?  Klik dan {HIER} om naar mijn webwinkel te gaan. Je kunt dan in één keer alles in jouw winkelwagentje doen, uiteraard kun je de producten die je niet wilt uit vinken.
Je kunt ook via onderstaande foto's naar mijn webwinkel, klik dan op de foto van een product hieronder. Je mag me natuurlijk ook altijd een mail sturen met jouw bestelling.  


Product List

1 opmerking: