zaterdag 22 augustus 2020

Coffee carrier Stampin' Up!

Wat doe je als je moeder jarig is?    ....  Dan maak je iets leuks voor haar.

Ik maakte dit schattige setje.  De nieuwe mini coffee carrier van Stampin' Up! heb ik aangekleed met mooie designpapier van de serie Forever Greenery en ook de mini coffee cups heb ik versierd met een wrap gemaakt met de Warm Wraps Dies.  De coffee cups heb ik gevuld met lekkere chocolaatjes en zakjes thee. Een superleuk cadeau toch?

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Deze mini coffee carrier en de mini coffee cups staan in de nieuwe augustus december mini catalogus van Stampin' Up! en zijn echt zo schattig. Je kunt ze naar eigen idee versieren, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ik hoef er denk ik niet veel verder over te zeggen, de foto's spreken voor zich.  


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Ik versierde de carrier verder nog met de stansen van de Sunflowers en voegde wat gouden accentjes toe, deze komen uit het Forever Gold Lasercut Specialty Paper. Een beetje goud toevoegen is altijd goed toch!


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Het lint is uit het Forever Greenery Trim Combo Pack, dit lint is eigenlijk off white, maar ik kleurde het met de Stampin Blends in Just Jade. Zo fijn dat je gewoon altijd de juiste kleur lint hebt door het te kleuren!


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net
 

Het was een succes dit cadeau!  Ik ga zoiets zeker vaker maken, ik heb al wat ideetjes in mijn hoofd, dat komt vast wel goed!


Wil jij ook zoiets maken?  Alle spullen die ik heb gebruikt kan ik voor je bestellen. Hieronder zie je in het overzicht wat ik heb gebruikt. Stuur me gerust een mail als je iets wilt bestellen. Uiteraard kun je ook altijd via mijn webwinkel zelf bestellen. Klik dan op een van de foto's dan kom je daar terecht.Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten