donderdag 6 augustus 2020

Enjoy Summer

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net
 

Scrapbooking doe ik nog altijd heel graag! Hier op dit blog zie je het niet zo veel want hier laat ik voornamelijk zien wat ik met de spullen van Stampin' Up! heb gemaakt en scrapbooken doe ik meer met niet Stampin' Up! materiaal. Maar het kan natuurlijk heel goed, ik laat je nu een layout zien  gemaakt met materiaal van Stampin' Up!

Ik maakte zelf mijn achtergrond papier met behulp van de nieuwe waterpennen van Stampin' Up! en inkt in de kleuren Granny Apple Green en Daffodil Delight. 

Deze nieuwe waterpennen komen in een set van 3 waarvan er eentje lekker breed is, ideaal dus om brede strepen te maken. Mijn oorspronkelijke idee was om een paar strepen te zetten, maar uiteindelijk verfde ik dus het gehele papier :)

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Met de stempelset uit de kaarten kit Simpy Citrus stempelde ik de citrusschijfjes in zwart. De stempelset Cute Fruit gebruikte ik ook, nog wat extra citrus op de achtergrond en het partje lime maakte ik ermee.  

De bloemetjes komen uit de In the Tropics Dies en voor een klein kleuraccentje heb ik ook wat Magenta Madness gebruikt. Deze nieuwe roze kleur is lekker zomers, ik vond het perfect passen.

De titel stanste ik met de leuke Playful Alphabet Dies, handig dat Stampin' Up! nu ook foam Sheets heeft, dan kun je ze gelijk op het foam uitstanzen en hoef je niet de friemelen met de dimensionals!


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net   www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Al met al dus een lekkere zomers layout. 

De foto's van ons met een Corona biertje passen perfect en omdat we in deze spannende Corona tijd toch heerlijk genieten van het lekkere Corona bier wilde ik dit wel vastleggen. Wie weet krijgt dit bier later nog wel een andere naam - dan hebben we de foto's gelukkig nog!


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten