woensdag 9 september 2020

een nieuwe woning.... GDP #257

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Vandaag kreeg mijn moeder de sleutel van haar nieuwe appartement! Dat verdient een kaartje natuurlijk. 
De komende weken staan in het teken van verven en behangen, inpakken en verhuizen. Een groot huis met 46 jaar verleden leeghalen valt niet mee, maar het is fijn dat ze nu een mooie huisje heeft waar ze hopelijk nog heel veel jaren van kan genieten!

De kleuren van het Global Design Project #257 - Balmy Blue, Highland Heather en Misty Moonlight spraken me erg aan en met de set Coming Home maakte ik dit kaartje. 

De achtergrond maakte ik zelf met deze kleuren inkt en de nieuwe water painters. De verschillende maten penseel maken het makkelijk ook deze verschillende stroken op je papier te maken. Ik hou ervan, zelf je achtergrond papier maken.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Op naar een mooie toekomst in een nieuw huis!

Wil jij dit kaartje ook maken? Hieronder zie je de materialen die ik daarvoor heb gebruikt. Je mag me altijd een berichtje sturen als je iets wilt bestellen. Volgende week woensdag gaat er weer een verzamelbestelling uit, ik help je graag.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten