zaterdag 9 mei 2020

Fijne moederdag!

Happy Mothersday.... en dat heel veel keer!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Voor Westlandse Moederdagpakketten mocht ik afgelopen week heel veel leuke kaartjes maken om toe te voegen aan deze pakketten. 

Wat een superleuke opdracht! Ik hoop dat de moeders die zo'n geweldig moederdagpakket hebben gekregen er blij mee zijn. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Bezoek jij nu mijn blog omdat je zo'n kaartje hebt ontvangen? Dank je wel voor je moeite om hier te komen kijken.

Heb je interesse in een hele leuke creatieve hobby? of heb je interesse in de prachtige producten van Stampin' Up!  Kijk lekker rond hier op mijn blog of volg mij op Facebook en/of Instagram.  In de rechter zijbalk kun je je eventueel inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Heb je verder nog vragen, je mag me altijd een berichtje sturen.

De producten die ik heb gebruikt voor deze kaartjes staat hieronder. Heb je interesse in één van deze producten, klik op de foto van de producten, dan kom je direct in mijn webwinkel terecht. Via mail mag je ook altijd een bestelling sturen, dan zorg ik jouw bestelling.


Product List

1 opmerking: