zaterdag 23 mei 2020

Bloghop Creatieve Harten - Favoriete Pons


Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Elke maand laten we een favoriet zien, deze maand zijn de ponsen aan de beurt. Ik ben heel benieuwd wat ieders favoriet is, kijk je mee?

Mijn favoriete pons op dit moment is de Tulpen pons met ook gelijk de bijpassende stempelset Tijdloze Tulpen.

 www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Voor deze bloghop maakte ik een kaart waarvan ik het idee had gezien bij Emma Goddard, vooral de kleurencombinatie vind ik supergaaf.
Het is een flink boeket tulpen en door ze met dimensionals te bevestigen creƫer je een heleboel dimensie.

 www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Zo'n boeket kun je wel iemand geven toch?

De tulpen stempelde ik in Daffodil Delight, Poppy Parade en Rich Razzleberry, de stelen en bladeren in Granny Apple Green. 

Met de pons heb je snel de vormen uitgeponst en kun je het boeket in elkaar gaan zetten. Je stempelt eerst een aantal stelen op je papier en bevestigt dan de bloemen als een boeket op je kaart. Een lintje om het boeket als het ware bij elkaar te binden en een tekst maken het af. Ik ben er weer helemaal blij mee, hopelijk de ontvanger straks ook!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.netHop nu door naar mijn collega's en kijk wat hun favoriete pons is en wat ze ermee hebben gemaakt. Klik op de naam onder die van mij (Monique de Kok) en maak daarna het rondje af. Wij zouden het superleuk vinden om een reactie te krijgen en te vernemen wat je van onze creaties vindt.Alle producten die ik op mijn kaart heb gebruikt zijn via mij te bestellen. Je kunt op een foto van een product klikken om direct naar mijn webwinkel te gaan, je kunt me ook altijd een berichtje sturen. Ik help je graag verder.


Wil je een catalogus met alle prachtige producten? Klik {hier} en lees hoe je hieraan kunt komen.


Product List

6 opmerkingen:

 1. Ook echt mijn favoriete pons. Samen met de stempelset Tijdloze Tulpen zoveel mogelijkheden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige pons je kunt er zoveel mooie creaties mee maken.Geweldig boeket heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf zo'n bos met Tulpen!
  De tulpenpons is echt zo'n pons die je gaat bewaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi, ik was ook nog aan het twijfelen of ik deze pons zou gebruiken haha

  BeantwoordenVerwijderen