donderdag 21 mei 2020

Doe je mee Donderdag! - uitdaging SeSu #12Het is weer Doe je Mee Donderdag vandaag!  Doe jij ook weer mee?

Elke 3 weken plaatsen wij op ons Stempel & Scrap blog een uitdaging voor je. Deze uitdagingen proberen we te variƫren, een schets, een kleurenthema, zo willen we onszelf en jou uitdagen om iets moois te maken!

Deze keer nodigen wij jullie uit om een kaart te maken om iemand beterschap of sterkte te wensen.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik ging voor Clean & Simple,  Ik hou ervan en soms heeft een kaartje ook niet meer nodig.

Ik ging aan de slag met de set Harvest Hellos. Deze set komt uit de Herfst-/Wintercatalogus en staat weer in de nieuwe jaarcatalogus van Stampin' Up!  
Het is een hele leuke set die - de naam zegt het al - vooral toepasbaar is in de herfst. Ik laat je zien dat deze set ook leuk is als het geen herfst is. Vooral de appel kun je veel vaker gebruiken, wat zou jij ermee maken?

De appel kleurde ik in met de Stampin Blends in Real Red, je krijgt een lekker felgekleurd appeltje op deze manier. Daar alleen wordt je al vrolijk toch?
Ik bevestigde de appel met dimensionals op de kaart. Dit keer heb ik er bewust voor gekozen verder niets toe te voegen, zo is de aandacht alleen op de appel gericht.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Doe jij ook mee met de uitdaging op het blog van Stempel & Scrap?  Maak ook een beterschapskaart of een kaart om iemand sterkte te wensen en laat hem daar zien. Leuk om zoveel mogelijk ideetjes te zien en elkaar te inspireren. {Hier} is de link naar ons blog

Alle materialen die ik gebruikt heb op deze kaart zijn te verkrijgen bij mij. Je kunt ze zelf bestellen via mijn webwinkel (klik op de foto van het product hieronder) of stuur mij een berichtje met jouw bestelling. Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling.


Product List
Op 3 juni gaat de nieuwe catalogus in. Hij staat weer boordevol prachtige nieuwe producten en superleuke en inspirerende voorbeelden.
Heb jij al een catalogus?  Klik op de foto van de catalogus om er eentje bij mij aan te vragen.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten