vrijdag 22 november 2019

Stempel & Scrap - Voor jou....

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Voor jou.... een lief bedankkaartje, mijn klanten kregen dit kaartje afgelopen weken bij hun bestelling.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Het idee voor dit kaartje zag ik bij Charlet Mallet. Ik vind de watercolor achtergrond erg leuk samen met de roze beker. Het hoeft ook niet perse een kerstkaart te zijn, door andere kleuren te gebruiken kun je deze set voor meerdere gelegenheden gebruiken, daar hou ik wel van. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Het is op het oog een simpel kaartje maar er zitten nog best wel wat techniekjes in. Superleuk om te maken. Hopelijk vonden de dames het ook leuk om te ontvangen. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met dit kaartje.

Hieronder staan de materialen die ik heb gebruikt. Als je op een foto klikt kom je direct in mijn webwinkel. Je mag overigens ook altijd een mail sturen als je wilt bestellen. 


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten