zaterdag 2 november 2019

Bloghop Creatieve Harten - Kerst


Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.
Elke maand laten we je onze creaties zien en we hopen je daarmee te inspireren. Deze maand is het thema Kerst, want zeg nou zelf, voor we het weten is het zover. Maak jij je kerstkaarten zelf? Dan ben je vast al begonnen of ben je in ieder geval op zoek naar leuke ideetjes. Wie weet zoek je wel wat ideetjes voor kerst decoratie, hop lekker even rond en laat je inspireren. Veel plezier!

Eigenlijk ben ik nog helemaal niet met kerst bezig... wij zijn net terug van een heerlijke vakantie in Italie...ik ben eigenlijk nog een beetje in zomerse sferen. Maar... eerlijk is eerlijk, de kerst is er eerder dan je denkt. Ik heb dus een set eenvoudige kaarten gemaakt. Leuk detail... ik begon aan deze kaarten tijdens onze vakantie, tijdens een redelijk saai stuk snelweg in onze camper :)

moko@kabelfoon.net, www.bloem-monique.blogspot.nl

Dit is het uiteindelijk geworden:

Stampin met Monique, moko@kabelfoon.net, www.bloem-monique.blogspot.nl

Ik ponste het rendier in zwart en wit en plakte ze met een klein randje overlap op elkaar, zo heb je een beetje schaduw, dat vond ik er wel leuk uitzien. De rode sjaal geeft net dat beetje kleur dat de kaart nodig heeft.
De achtergrond is het prachtige papier Feels Like Frost. De ene kant heeft prachtige, winterse natuurachtergronden, de andere kant is zilver met wit en heeft ook winterse prints. Ik vind dit design papier helemaal fantastisch.

Stampin met Monique, moko@kabelfoon.net, www.bloem-monique.blogspot.nl

Stampin met Monique, moko@kabelfoon.net, www.bloem-monique.blogspot.nl

Stampin met Monique, moko@kabelfoon.net, www.bloem-monique.blogspot.nl


Stampin met Monique, moko@kabelfoon.net, www.bloem-monique.blogspot.nl

Geweldig toch! Eenvoudig maar toch stijlvol, helemaal mijn kaart.  Ik ben er blij mee!

Helemaal onderaan zie je de materialen die ik heb gebruikt, als je iets wilt bestellen kun je me altijd mailen. Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling.

Hop nu vooral door naar mijn collega's. Klik op de naam onder die van mij ( Monique de Kok) en geniet van alle kerst inspiratie! Nogmaals veel plezier!

Product List

3 opmerkingen: