vrijdag 8 november 2019

Sip Sip Hooray - Cheers to You

Net als vorige week vrijdag - mijn vaste inspiratiedag op het Stempel & Scrap blog - laat ik vandaag weer een kaartje zien met de stempelset Sip Sip Hooray, 

Ik vind deze set zo leuk en veelzijdig. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen en te gebruiken voor vele feestelijke en bijzondere gebeurtenissen. Ik heb nog ideetjes genoeg met deze set.

Deze kaart spreekt voor zich, mocht je vragen hebben mag je me altijd mailen natuurlijk.Hieronder vind je weer alle materialen die ik heb gebruikt voor deze set. Wil jij deze set ook? Leuk, daar ga je geen spijt van krijgen. Klik op de foto van het product en je komt direct in mijn webwinkel. Je mag ook altijd jouw wensen doormailen, dan verzorg ik jouw bestelling.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten