zondag 1 september 2019

Geluk zit in kleine dingen...

Geluk zit in kleine dingen..zo waar! 
Een kaartje...maken en ontvangen..ik word er blij en gelukkig van.

Een kaartje maken of een scrapbookpagina is voor mij echt even een moment voor mezelf, even de boel de boel laten en tot rust komen. 
Het afgelopen jaar was voor ons best zwaar, Sjaak lag 5 maanden in het ziekenhuis, ik ging elke dag naar hem toe en nam een kaartje voor hem mee. Ik had plezier om elke dag weer een kaartje te maken voor hem en Sjaak vond het geweldig om elke dag kaarten te krijgen. Zijn kamer in het ziekenhuis hing vol, iets waar ook het verplegend personeel enthousiast over was. Elke dag kwamen ze weer even kijken welke kaart er weer bij was gekomen. Drie dubbel plezier dus aan een kaart!

 www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Samen creatief bezig zijn is nog veel leuker! Samen met mijn vriendinnen Leoni en Caro, die ik nooit had ontmoet als we niet alle drie deze leuk hobby hadden, ga ik nu een nieuw avontuur aan: 

Vandaag lanceren we ons nieuwe blog Stempel en Scrap

Samen creatief bezig zijn, elkaar uitdagen, even ontsnappen aan de sleur van alledag en vooral gelukkig worden en anderen gelukkig maken door jouw creaties, dat is ons doel.

Ik zou het erg leuk vinden als je eens gaat kijken op ons nieuwe blog, we leggen hier uit wie we zijn, wat we gaan doen en hoe jij ook mee kunt doen. We willen jou inspireren en uitdagen om ook creatief aan de slag te gaan.


stemelenscrap@gmail.com


1 opmerking: