zaterdag 7 september 2019

Fun Folds - bloghop Creatieve Harten


Wat leuk dat je weer langs komt bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.
Het thema deze maand is Fun Folds, kaarten met een andere en/of speciale vouwtechniek.

Tja..dacht ik bij dit thema..dat is niet echt mijn stijl, ik hou niet zo van dit soort kaarten, voor mij is gewoon vaak goed genoeg...maar ja, het is ook wel eens leuk om te worden uitgedaagd en je grenzen te verleggen, dus hup..aan de slag. Ik heb een, vind ik, leuke kaart gemaakt, niet te gek of ingewikkeld maar wel anders gevouwen, want dat was de opdracht. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik gebruikte de set Above the Clouds (want die had ik nog nauwelijks gebruikt dus dat werd wel eens tijd!) en maakte een mooi avond tafereel met luchtballonnen.  Dat staat ook nog op mijn bucketlist, een ballonvaart, dat lijkt me zo geweldig. Voorlopig doe ik het even met de kaart, ook leuk!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik maakte de achtergrond met sponsjes en inkt in de kleuren So Saffron, Mango Meldody, Melon Mango, Gorgeous Grape en Night of Navy. Je brengt de inkt al draaiend op op je papier, begin met de lichtste kleur en werk zo door naar donker. De kleuren laat je mooi in elkaar laten overlopen en voor de lichte spetters - de sterren - sprenkel je wat druppels water over het papier. Het water trekt de kleur eruit en zo krijg je een leuke sterrenhemel.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik hoop dat je mijn model kaart leuk vindt en dat je ook eens gaat proberen zo'n achtergrond te maken, erg leuk om te doen.

Hop nu door naar mijn collega's, klik onder de naam onder die van mij (Monique) en geniet van alle creaties en laat je vooral inspireren.


Product List

8 opmerkingen:

 1. En dan zeggen dat het niet zo je ding is. Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks dat het jou ding niet is. Heb je een prachtige kaart gemaakt, Monique.

  groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart, en de achtergrond is super. Toppie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kaart. Die achtergrond is GE-weldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt echt een prachtige sfeer neergezet! En het model is niet al te lastig. Past wel bij jou! Echt heel mooi. En die ballonvaart - ik kan je zeggen: het is echt een UNIEKE ervaring. Ik heb de mijne jaren geleden gehad en zou zo weer instappen. Vooral die zonsondergang herken ik hier.

  BeantwoordenVerwijderen