vrijdag 6 september 2019

Beautiful Friendship

De stempelset Beautiful Friendship is mijn favoriet op dit moment, wat een prachtige stempelset is dit. Je kunt de mooiste bloemstukken maken met deze set. Hortensia's, rozen, seringen..ik kan er echt geen genoeg van krijgen.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Vandaag een kaart met hortensia's.. 
Op weg naar mijn werk fiets ik langs een aantal tuinen met prachtige hortensia struiken. Wat een geweldig gezicht is dat, die volle bloemen met mooie kleuren, daar kan ik echt van genieten. 

Zo'n volle struik met mooie diepe kleuren heb ik willen weergeven op deze kaart. De warme kleuren paars en roze, lekker veel bloemen, precies wat ik bedoel, ik zie de tuin zo voor me. 

Om de kaart een beetje extra textuur te geven heb ik de Subtle 3D embossing folder gebruikt, na het stempelen draai je het papier door je stans apparaat en je krijgt een mooi subtiel "ribbeltje" in het papier, bijna niet te zien op de foto helaas maar het geeft de kaart net iets extra's.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Deze kaart draag ik op aan mijn lieve vriendinnen Caro en Leoni
Samen zijn we een nieuw avontuur aangegaan met ons blog Stempel & Scrap

Inspiratie, uitdagingen en workshops, daar gaan we voor. We inspireren elkaar en we hopen jou  ook te inspireren om lekker aan de slag te gaan met stempels, papier, inkt, lint, om vooral wat kleur te geven aan je leven! Kijk eens op ons blog en doe vooral mee, dat zouden we leuk vinden.

Ga jij ook aan de slag met deze leuke set? Ik ben benieuwd wat jij ermee maakt. 
Heb je vragen, mail me gerust. Wil jij iets bestellen, ik verzorg met alle plezier jouw bestelling. 


Product List

1 opmerking: