maandag 16 juli 2018

Makkelijke Maandag, weet je wel hoe leuk je bent...


Vandaag is het weer makkelijke maandag! Samen met een aantal collega's laat ik op maandag een "maken" kaartje zien. Gewoon om de week creatief te beginnen en om je te inspireren voor een makkelijk te maken kaartje.

Vandaag iets tropisch, dat past wel!

Het idee heb ik van Jennifer Pauli, soms is het heerlijk om een kaartje als inspiratie te gebruiken en dit op jouw manier na te maken. Wat een vrolijke kaart toch, heerlijk deze kleurtjes en die tekst vind ik geweldig!


Hieronder staat de lijst met dames die ook  regelmatig meedoen met de Makkelijke Maandag, ga ook eens bij hen langs voor wat leuke inspiratie.

1 opmerking:

  1. We offer loans with 3%,we offer Debt consolidation loans, business loan, Private loan,car loans, hotel loans, student loan, personal loan Home Refinancing Loans,For more details Email: ( trustenquiry05@gmail.com )
    ----------------------------------------------------------------------------
    Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen