zaterdag 7 juli 2018

Memories & More - bloghop Creatieve HartenWelkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Deze maand is het thema Memories & More. De Producten van Memories & More zijn - zoals de naam al zegt - voor Memory Keeping: scrapbooking, pocket pages maar uiteraard kun je er gewoon mee doen wat je wilt. Vandaag zie je wat wij ermee hebben gemaakt, hopelijk raak je er door geïnspireerd.

Ik gebruikte de producten uit de Best Route Suite, in de catalogus vind je deze producten op bladzijde 53-54. Ik wil je laten zien dat je de Memories & More kaartjes niet alleen hoeft te gebruiken bij Pocket Pages, je kunt ze ook heel goed gebruiken bij je scrap pagina. 
Ik maakte een layout met foto's van een ontzettend leuk uitje samen met mijn vriendinnetjes. Ik kreeg van hen voor mijn verjaardag een middagje Kever rijden. Uiteraard maakten we ook heel veel foto's die we weer heerlijk kunnen scrappen.
Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en hoop ook dat je de Memories & More producten gaat gebruiken, ik ben benieuwd op welke manier. Laat je het me weten?

Aan het einde van dit bericht zie je alle producten die ik heb gebruikt voor deze layout, als je klikt op een foto kom je direct in mijn webwinkel. Je mag mij ook altijd een mailtje sturen als je wilt bestellen, ik verzorg je bestelling met alle plezier.

Hop nu door naar Danielle voor nog meer inspiratie:

Monique De Kok hier ben je nu!

Product List
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

5 opmerkingen:

 1. Wat een SUper leuke suite is dit, he! En zo toepasselijk voor je dagje uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lay-out!
  Ik kijk weer mijn ogen uit...😍

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige lay-out! Deze suite is zo passend met jouw foto's, echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We offer loans with 3%,we offer Debt consolidation loans, business loan, Private loan,car loans, hotel loans, student loan, personal loan Home Refinancing Loans,For more details Email: ( trustenquiry05@gmail.com )
  ----------------------------------------------------------------------------
  Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen