maandag 30 juli 2018

Makkelijke Maandag - Clean & Simple challenge


Vandaag, tijdens Makkelijke Maandag laten we je de kaarten zien die we hebben gemaakt voor de Clean & Simpel Challenge.

Deze challenge deden we in ons team, de uitdaging was om een kaart te maken met maar 1 stempelset, 1 kleur inkt (+zwart b.v.) en iets naar keuze. De kaart moest eenvoudig zijn: Clean & Simple.

Ik hou wel van deze stijl, ik vond het dan ook niet heel moeilijk om een kaartje te maken. Ik gebruikte mijn favoriete kleur rood en de stempelset Varied Vases. 


Hieronder zie je de lijst met namen van de dames die ook meedoen met deze Clean & Simple Challenge. Als je klikt op de naam van Jaimie dan kun je haar creatie zien, hop zo lekker door en doe een hoop inspiratie op.

Helemaal onderaan deze blogpost zie je de materialen die ik heb gebruikt. Wil je iets bestellen dan kun je dat doen door op de foto van de materialen te klikken, je komt dan in mijn webwinkel. Je mag mij ook altijd een berichtje sturen, ik verzorg met alle plezier jouw bestelling.

Veel plezier nog bij deze hop..

Monique De Kok hier ben je nu!


Product List
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

4 opmerkingen: