zondag 10 september 2017

Scrap Sunday - Love

Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Ik heb een layout gemaakt met het chique papier Eastern Palace.
Deze foto maakten we op de 75e verjaardag van mijn moeder, ze wilde graag weer een recente foto van de kleinkinderen. De meisjes hebben een prachtige jurk aan die perfect bij dit papier past, het moest zo zijn!

Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.
Product List

2 opmerkingen:

  1. Ik vind hem super mooi moniekske! Maar ik heb het hele proces natuurlijk live gezien.... hahaha

    BeantwoordenVerwijderen