zaterdag 30 september 2017

leuke aanbiedingen..

Zo, de vakantie is voorbij, wat hebben we het lekker gehad. 
Eerst een week samen met mijn lief naar Macedoniƫ en daarna nog een midweek met vriendinnen naar Julianadorp aan Zee waar we in een huisje op het strand logeerden. Heerlijk!!

Nu weer naar het dagelijkse leven..en wat is er dan leuker om te ontdekken dat Stampin' Up! een paar hele leuke aanbiedingen heeft de komende weken!

Vanwege World Card Making Day op 7 oktober a.s. krijg je van 1 tot 10 oktober 15% korting op diverse stempelsets, op de sets notecards & Envelops en krijg je bij aankoop van de Fast Fuse twee navullingen gratis!

Die wil ik jullie natuurlijk niet onthouden, dus zit er iets leuks voor je bij, stuur me dan een mailtje.
De verzamelbestelling van vandaag (30 september) verplaats ik naar morgen (1 oktober), dus als je iets graag wilt hebben dat kun je me tot uiterlijk morgen 12.00 uur een berichtje sturen.
Bij voldoende belangstelling doe ik ook op 10 oktober nog een extra bestelling.Daarnaast is er de hele maand oktober nog een super aanbieding: Koop je 3 van de onderstaande papierpakketten dan mag je een vierde gratis extra uitzoeken. Dat is nog eens leuk je papier voorraad aanvullen!

Stuur me een berichtje als je hier gebruik van wilt maken, is jouw berichtje uiterlijk morgen 1 oktober om 12.00 uur bij mij binnen dan bestel ik het gelijk voor je mee.
De andere mogelijkheden om met de verzamelbestellingen mee te bestellen is op 10 oktober (alleen bij voldoende belangstelling) en op 30 oktober.
Mocht jouw bestelling meer zijn dan € 50,- dan neem ik de verzendkosten voor mijn rekening en kan ik het pakket ook eventueel direct naar jou toesturen. 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten