zondag 24 september 2017

Scrap Sunday - special delivery


Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Ik maakte een layout met het papier Pick A Pattern uit de jaarcatalogus. Een set met leuk en vrolijk papier, drukke dessins maar ook rustige, voor elk wat wils en perfect met elkaar te combineren.

Soms komt UPS met mijn bestelling als ik niet thuis ben, dan kan ik het op halen bij het afhaalpunt een dorp verderop, ook wel eens een foto waard!


Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.


Product List

1 opmerking: