zaterdag 28 mei 2016

Nog een paar nachtjes....

 en dan komt de nieuwe catalogus van Stampin' Up! uit. Dan kan iedereen alle producten uit deze catalogus bestellen.
De catalogus en een aantal nieuwe producten heb ik al een paar weken in huis en ik kan je verklappen: het is allemaal weer geweldig!
De catalogus is weer een heerlijk boekwerk boordevol inspiratie, de nieuwe inktkleuren zijn zo mooi, alleen de namen zijn al super: Peekaboo Peach, Sweet Sugarplum, Flirty Flamingo, Emerald Envy, Dapper Denim, dat moeten toch wel fantastische kleuren zijn! en dan hebben we het nog niet eens over de nieuwe stempelsets. Ook daar zitten weer beauties tussen!

Woensdag 8 juni geef ik een workshop waarbij we kennis maken met een aantal nieuwe producten. We maken een paar kaarten waarbij we natuurlijk gebruik maken van de nieuwe kleuren en een aantal nieuwe sets. Wil je de catalogus die avond meenemen dan mag dat uiteraard!
Voor meer informatie over workshops verwijs ik je naar de speciale workshop pagina hierboven.

Kun je niet 8 juni, maar zou je wel graag een catalogus willen? Stuur me een berichtje, ik kan er eentje voor je klaar leggen of naar je opsturen (voor €5,- stuur ik hem op, inclusief een waardebon van € 5,- voor je volgende bestelling)

Ik maakte alvast een leuk kaartje met de nieuwe kleuren Dapper Denim en Peekaboo Peach. De stempels zijn ook allemaal nieuw, vooral de achtergrond set is weer zo'n dankbare set waar ik waarschijnlijk heel veel gebruik van zal maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten