zaterdag 14 mei 2016

Creatieve Harten Bloghop - Out with the Old“Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten!

Wij hebben voor jullie een heleboel SUperleuke en mooie projecten die alles te maken hebben met het thema “Out with the old”, zodat je nog even inspiratie kunt opdoen met de materialen die ons met ingang van de nieuwe jaarcatalogus gaan verlaten. Ook zul je een paar producten tegenkomen uit de vorige catalogi die ook weer in de komende catalogus te vinden zijn.

 Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er op dit moment nog zijn en degene die zullen blijven.

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

Ik neem vandaag afscheid van het vrolijke papier "Party Wishes", wat een plezier heb ik hieraan beleefd zeg! Heerlijke vrolijke kleurtjes en leuke dessins, wat zal ik dit papier missen!!

Ik maakte vele kaarten met dit papier en pakte er cadeautjes mee in, hieronder zie je een aantal van deze kaarten en een cadeautje.  
Gelukkig hoeven we nog geen afscheid te nemen van de stempelset "Party with Cake" en de "Party Pop-Up thinlits dies", dus met de vele leuke kleurtjes inkt en papier van Stampin' Up! komen er vast nog veel leuke kaartjes!

Wil jij dit papier toch ook nog? Klik door naar mijn online winkel, daar is het nog te bestellen.  
Wil je niet zo'n heel groot pakket papier, dan heb ik nog een paar setjes van 12 vellen van 15x15 cm. 
Stuur me een berichtje als je interesse hebt.


Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.

SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!


Het volgende blog is van  Helmy Goyer 


http://helmygoyer.blogspot.com/2016/05/bloghop-out-with-old.html

http://crowscornerstampin.blogspot.com/2016/05/bloghop-creatieve-harten-out-with-old.html
 
Monique de Kok  <<je bent hier>>
Geen opmerkingen:

Een reactie posten