zaterdag 4 juni 2016

Spiksplinternieuw! Creatieve Harten BloghopWat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten!

Eindelijk is de nieuwe catalogus online en kun je hieruit bestellen. Ditmaal staat onze bloghop dan ook in het thema van al die nieuwe, “Spiksplinternieuwe” materialen, want de nieuwe catalogus is echt geweldig!

Je zult heerlijk kunnen hoppen langs al die prachtige projecten die iedereen heeft gemaakt met producten uit die “Spiksplinternieuwe” catalogus.

Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, geweldige producten van Stampin’ Up! die er zijn uitgekomen.

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!


Ik heb gekozen voor de nieuwe kleuren die zijn uitgekomen in deze nieuwe catalogus en voor de stempelset "Flower Shop". Deze stempelset is meegekomen vanuit de vorige catalogus, ik heb deze set nog niet zo lang, bijna jammer want het is echt een hele leuke en bruikbare set, gelukkig maar dat die is meegegaan naar de nieuwe catalogus!

Ik maakte een kaartje naar een aantal voorbeelden die ik op Pinterest tegenkwam. Deze schets is al door velen gebruikt, durf ook niet te zeggen van wie het origineel is.

Door het gebruikt van de verschillende bloemen en kleuren krijg je elke keer een andere kaart, dat vind ik ook zo leuk aan deze set. 6 verschillende bloemen, elk een eigen stijl.

De nieuwe kleuren zijn fantastisch!
Voor de eerste kaart heb ik gebruik gemaakt van Flirty Flamingo, Peekaboo Peach en Sweet Sugarplum - alleen die namen zijn toch al helemaal geweldig!-, samen met deze lieve, chique bloem geeft dit een allerliefst kaartje.


 
Door het toevoegen van Tempting Turquoise krijg je gelijk weer een heel ander effect. De bloem die ik nu gebruikte heeft een wat speelsere vorm waardoor ook het kaartje een hele andere uitstraling krijgt. Leuk he!  
 
 
 

 Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze kaartjes. Wil je een van de nieuwe kleuren  of deze stempelset bestellen, ik verzorg je bestelling graag. Stuur me gerust een berichtje.
Wil je deze kaarten ook maken? Wellicht kunnen we een party afspreken bij jou, nodig wat vriendinnen uit en ik zorg voor alle materialen. Voor meer informatie mag je me altijd mailen.
 

Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.

SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

 
Het volgende blog is van Helmy.

http://helmygoyer.blogspot.com/2016/06/creatieve-harten-bloghop.html

http://stempelkeuken.blogspot.com/2016/06/bloghop-creatieve-harten.html
 
Monique de Kok - hier ben je nu!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten