dinsdag 7 februari 2012

twee kaartjes..

Met de nieuwe Pink Box van Scrapbook Nederland heb ik weer eens gewoon zomaar - zonder schets of andere challenge, kaartjes gemaakt. Gewoon papier op tafel en heerlijk een beetje schuiven met het mooie papier.
Het kleine klosje zit ook in de kit en dat vond ik wel erg leuk om eens te gebruiken, samen met de stempelset van Eline's winterhuis, kwam ik tot deze kaart.


En bij deze kaart in winterse kleuren komt ook al het papier en het stukje kant uit de Pinkbox, zelf heb ik de stansjes (Tim Holtz en Mariannes Design) de filmstrip( ook Tim Holtz), stempels en de houten sneeuwsterretjes toegevoegd.


Bedankt weer voor je bezoek en je berichtje!14 opmerkingen:

 1. Goh Monique, wat ontzettend gaaf zijn je kaarten geworden! Twee regelrechte beauties!! Ben er weg van!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hele mooie kaartjes, ook heel iets anders dan we van je gewend zijn !!!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ontzettend moi zijn je kaarten, echt schitterend, die kleuren ook!!
  groetjes mina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg lief. En dan nog twee ook!

  Groetjes Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De bovenste is helemaal geweldig en de tweede is ook mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw Monique, wat een prachtige kaarten!!! Een hele andere stijl, maar dat gaat je super goed af.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuke kaarten!
  Vind vooral de 1e erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Monique, werkelijk prachtige kaartjes, de onderste heeft vooral mijn voorkeur. Heb je de bloem ook zelf gemaakt?
  Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat zijn twee prachtige kaarten, mijn voorkeur gaat naar de onderste!! Helemaal super.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dag Monique. Ik bekijk je site al langer maar heb pas kort een eigen blog, dus nu kan ik meedoen! Ik wil je zeggen dat ik vind dat je heel erg mooie kaarten en lay=outs maakt!! Ik houd ook van allbei, en om het te combineren. Ik vind je laatste 2 kaarten hier ook weer erg mooi!!Mooi kleurencombi!
  Groetjes Alix

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Moooooiii!!! Schattig, dat doorzichtige tagje met het stukje PP erachter. Het zijn de details die 't 'm doen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat zijn ze mooi!! de kleuren spreken met erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen