dinsdag 28 februari 2012

12 Tags of 2012

Tim Holtz heeft weer iets nieuwe bedacht, de 12 Tags of 2012.
Ik vind dit een leuke manier om eens iets anders uit te proberen, dus ik ga ook proberen elke maand mee te doen, deze eerste is in ieder geval al gelukt!

Jaren geleden - toen ik nog alleen maar kaarten maakte- gebruikte ik al het harmonica-papier wat Tim nu weer nieuw heeft uitgebracht. Na een zoektocht door mijn spullen kwam ik dit gelukkig weer tegen, leuk om nu weer te gebruiken.
Het tissuetape had ik al eens gekocht - en nog niet vaak gebruikt, de cupido kocht ik bij Cora en de bedeltjes met het hartje en het sleuteltje hingen al jaren aan mijn tote, Ik vind ze hier wel leuk bij passen.
De stempel-resist techniek vond ik nog niet zo makkelijk, ik heb een aantal hartjes dan ook een beetje bijgewerkt met een witte gelpen. Verder uit eigen voorraad nog het rozen lint en paperfrils toegevoegd en tenslotte een stukje lint met distress inkt gekleurd in dezelfde tint rood als de tag.

Dit is mijn resultaat:9 opmerkingen:

 1. Leuk he dat harmonicapapier en de label is prachtig mooi.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dit is wel een hele leuke challenge, iedere maand een tag.
  Die van jou is super.
  Mischien doe ik ook mee, ik kan hem alleen nergens meer laten zien of toch ook maar gaan bloggen????
  Hahahaha, die van jou is een plaatje.

  Groetjes,
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je ook meedoet !!! Ik vind 'm prachtig !! Mooie rustige achtergrond ook.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, harmonicapapier, ik noem het altijd honingraatpapier, maar dat heb ik ook nog liggen, Leuk spul is dat toch!
  Je tag is mooi!!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie tag is het geworden, Monique! Leuk is het zeker om wat nieuws te proberen.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een heel leuke tag met mooie kleuren!
  Gr, ALix

  BeantwoordenVerwijderen