donderdag 2 februari 2012

en nog een creatie met de mini-kit

Vanmiddag heb ik nog even lekker zitten scrappen, ik heb een leuke cadeauzakje gemaakt met de rest van het mini-kitje van Scrapbook Nederland. Ik heb uit mijn eigen voorraad de ticket stempel van Tim Holtz gebruikt en wat roze distress inkt, verder komt alles van de mini-kit. Het enige wat ik daar nu nog van over heb ik wat lint en twine en dat komt altijd wel weer een keer van pas!


Nog wat details:Bedankt weer voor je bezoek en je berichtje!

11 opmerkingen:

 1. Oooh wat lief, Monique! Ik ben gek op deze combi: wit, roze en craft of papierenzak- bruin :-). Het is een lief en stoer zakje tegelijk. En je gebruikt 1 van mijn favoriete producten: dolies. Helemaaal geweldig! Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad zo lief, helemaal mijn ding :-),

  Groetjes Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi. Heerlijke kleurtjes samen! Je vorige creatie ziet er ook al zo mooi uit!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een superleuke creaties heb je ervan gemaakt!

  gr regina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. owh wat leuk romantisch!
  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super wat een prachtige paperbag en zo leuke kleurtjes ook.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee Monique om dat zakje ook te gebruiken ! Het ziet er prachtig uit.
  Helaas is mijn zakje inmiddels te gekreukt :-(
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk is de kit maar zeker ook wat je ervan gemaakt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen