zondag 16 oktober 2011

Groningen

Bedankt voor jullie lieve beterschapswensen na mijn operatie. Ik moet zeggen het valt me nog niet mee, de pijn van de wond wel hoor, het trekt nog een beetje en ik kan mijn hoofd nog niet zo goed bewegen en praten is nog vermoeiend, maar dat gaat verder allemaal wel. Ik ben alleen nog steeds erg moe en lusteloos, slaap nog veel en hang nog veel op de bank. Hoop maar dat dit ook snel weer beter wordt. Heb nog geen zin gehad om een beetje te scrappen, niets voor mij!!
Gelukkig heb ik vorige week nog een paar layouts op de foto gezet, dus ik kan nog wat gezelligs laten zien hier. Aan deze layout begon ik op de scrapmarathon bij Scrapbook Nederland een paar weken geleden, thuis nog wat journaling en kleine details toegevoegd en voila: een gezellige, vrolijke layout. Ik heb een collage gemaakt van een aantal foto's die ik nam vanaf de Martini-toren in Groningen, wat een klim was dat maar wel met een prachtig uitzicht. Weer een layout waard!

(klikken is groter!)

PP + stickers The Girls' Paperie; Doilies en klok Maya Road; letters American Crafts; stans bloem TIm Holtz; brads.
Posted by Picasa

10 opmerkingen:

 1. gaaf die lo, vrolijke kleuren, ziet er uit als een gezellig tripje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie LO!! Lekkere kleurtjes! Die stempel erachter, doilly stijl, zwart, wauw die is mooi!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig lootje, Groningen is een hele leuke en gezellige stad. Ik wens je beterschap en hopelijk ben je weer snel hersteld van je operatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een mooie layout
  leuke kleurtjes zijn dat
  en nog beterschap

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Groningen, daar hoop ik binnenkort met familie een stadswandeling te maken.
  Jij hebt jullie leuke gezinsfoto super mooi verwerkt in deze LO!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte beterschap Monique, ik hoop dat je snel herstelt van de operatie. De layout die je hier laat zien is helemaal super! Leuke foto's!

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beterschap en hopelijk ben je snel weer de oude.
  Mooie lo heb je gemaakt. super leuke foto's heb je gebruikt.

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen