woensdag 19 oktober 2011

CFY #30

Joepie, ik heb toch nog kans gezien om een kaartje te maken voor de nieuwe challenge van Challenges for You! Ik had eigenlijk iets heel anders in mijn gedachten, dat komt misschien nog wel, maar voor nu ben ik allang weer blij dat ik weer een kaartje heb gemaakt!


De challenge van deze week is verzonnen door Brenda, een hele leuke maar toch ook pittige uitdaging:

In de mode-wereld en in "scrap-land" zijn op dit moment chevrons helemaal in. Je kent het vast wel zo'n prachtig zigzag-patroon. Ze zocht de volgende foto's uit als inspiratiebron en wij dagen jullie uit hiermee een mooie layout, kaart of iets anders te maken.


Ik ben heel benieuwd wat jullie maken, kijk ook eens rond op ons blog en zie de verschillende uitwerkingen van ons designteam, daardoor wordt je vast geinspireerd! Succes!

10 opmerkingen:

 1. Lief, ook ik had iets anders in gedachten, ik kon er niet meer op komen.....

  Groetjes Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, dames... we denken te moeilijk? Monique... ik vind je kaart erg leuk geworden. En wat een schattig zigzag-lijntje heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het gaat om de zigzag en de een voert die meer door dan de ander, maar het is uiteindelijk de inspiratie erdoor. Ik vond het een leuke uitdaging! Jouw kaart is erg mooi, dat zigzagje erop is een heel leuk detail!

  Groetjes, Marjan

  P.S. Hoop dat je je snel weer zo voelt dat je net zoveel kaartjes en layouts kunt maken als je maar wilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje Monique !!! Je hebt de zigzag heel subtiel laten terugkomen. Mooie kleurtjes ook !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem erg leuk geworden! Mooie kleuren, stijlvol, gewoon een super kaart! Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou zeg, ik had hierop gereageerd (dacht ik)
  Het is een pracht-kaart met vrolijke kleuren.
  Precies wat jij nu nodig hebt. Nogmaals: sterkte

  BeantwoordenVerwijderen