zaterdag 22 oktober 2011

Bonmama

Wat een week! Nauwelijks zelf bekomen van de operatie wordt eerst dinsdagavond mijn vader met loeiende sirenes naar het ziekenhuis gebracht, hartinfarct, gelijk dinsdagavond nog gedotterd en gelukkig mocht hij gisteren alweer naar huis! Gelukkig maar. Op woensdagmorgen overlijdt mijn oma, op haar 93e verjaardag. Ze was al een tijdje ziek en nauwelijks meer aanspreekbaar, dus het is wel goed hoor, maar het was voor ons zo een heftige week.

en wat is scrapbooking dan een heerlijke hobby!!
Deze foto maakte ik een jaar geleden toen we met de hele familie haar 92e verjaardag vierden, wat ben ik blij dat ik de laatste jaren altijd mijn fototoestel bij me had op deze feestjes, ik heb nu een leuke verzameling foto's van haar omringd door familie en vrienden. Je ziet dat ze daar altijd van genoot. Deze foto, die ook op de kaart staat, is een van de mooiste, ze staat er goed op en je ziet dat ze geniet.
Deze layout zit vol met kleine details, de bloemen waar ze zo van hield, het gedichtje wat ze zelf heeft gevonden en wat ook op de kaart staat, Bonmama: zo noemden onze kinderen mijn oma en de tekst: "haar leven begint en eindigt op 19 oktober", want zo is het: een datum die we niet meer kunnen vergeten!
Oma, rust zacht! 


nog wat kleine details:
(klikken is groter)

Posted by Picasa

14 opmerkingen:

 1. Jeetje Monique!! Ik schrik ervan, alles komt ook tegelijk! Hoop dat het met je vader weer een beetje gaat en ik wil je condoleren met het overlijden van je Oma. De layout die je hebt gemaakt met haar foto is werkelijk prachtig! En waardevol als herinnering. Je Oma is oud geworden,erg toevallig dat ze op dezelfde dag jarig was als mijn Opa en dat ze stierf op haar geboortedag. Sterkte meid!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Monique ik zit met kippevel naar deze layout te kijken....wat heb je dat mooi gemaakt en zooo persoonlijk....ik wil je nogmaals condoleren met het verlies van jouw oma. Een mooie leeftijd, maar missen doe je ze altijd.
  Goed om te horen dat jouw vader inmiddels weer thuis is.
  Heel veel sterkste voor jullie allemaal.
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gecondoleerd met het overlijden van je oma en wat een toeval dat de 19 oktober dan het begin en het einde is. Hopelijk knapt je vader ook snel weer helemaal op.
  Veel sterkte en pas een beetje op jezelf. De lo is trouwens een prachtige herinnering. Lieve groetjes van Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje zeg, als eerste gecondoleerd met het verlies van je oma.
  En gos zeg wat een weken heb jij gehad.
  Maar je hebt je hart kunnen luchten in je hobby, sjonge sjonge wat een schitterende LO en zoveel mooie details.
  Je hebt haar in je hart en nu heb je ook een schitterend persoonlijk aandenken aan haar.
  Ik hoop dat je vader ook weer aan de betere hand is.
  Sterkte nog met dit alles.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Monique, dat zal schrikken geweest, gelukkig gaat het weer wat beter met hem.En je hebt een prachtige Lo van je oma gemaakt, hiermee nog gecondoleerd.
  Hopelijk gaat het met jezelf ook weer de goede kant op, dus zorg goed voor jezelf !!!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tjonge wat een heftige week hebben jullie achter de rug zeg!! Ik wil je heel erg veel sterkte wensen met het verlies van je oma, gecondoleerd!!
  ik vind je Lo echt heel mooi, wat een mooie waardevolle herinnering!!
  Heel veel sterkte, lieve groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gecondoleerd met het overlijden van je oma. Wat een mooie layout heb je gemaakt over je oma. En hoop dat het met je vader ook snel beter gaat.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh Monique wat een toestanden allemaal. Ik las net even de blogtrein terug en zag dat je een heftige week had gehad. Maar dit is wel heel heftig allemaal!! Gelukkig dat je vader al thuis is en gedotterd. Van mijn vader weet ik dat ze na het dotteren heel snel weer opgeknapt zijn alleen moeten ze het psychisch verwerken en dat valt niet mee!
  En je lieve oude oma.... Je kunt ze niet missen he? Van harte gecondoleerd! Maar het is wel zoals je zegt: wat is scrappen dan een fijne hobby. Dat ervaar ik ook steeds. Je layout van je oma is in een woord PRACHTIG! Ik zou hem inlijsten dan heb je een prachtige herinnering aan je muur...
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een verschrikkelijke week, alles op een hoop. Heel veel sterkte. En mooi om deze LO te maken om het te verwerken.
  Hou je taai!

  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 10. He zus, heftige week was het zeker! Je Lo van oma is erg mooi geworden. Super gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh Monique wat een week! Gecondoleerd met je oma (en wat fijn dat je zulke leuke fotos van haar gemaakt hebt! deze is in ieder geval geweldig) en wat schrikken van je vader. Fijn dat hij weer thuis is. Gaat het goed met hem??
  Je layout vind ik in ieder geval prachtig! Mooi dat je zoveel details hebt verwerkt die je oma mooi vond.
  Fijn weekend,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gecondoleerd. Ik heb net ook op het sa-forum een berichtje achtergelaten. Kon daar het gedichtje niet lezen. Hier wel. Wat een mooie woorden. Veel sterkte de komende tijd.

  En ja, scrappen is een heerlijke hobby. Ik heb het ook gedaan in de tijd dat mijn schoonmoeder zo ziek was en toen ze net overleden was.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat lief deze LO, en vooral wat je schrijft.

  Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, Monique, dit blogbericht van jou heb ik helemaal gemist. Nou begrijp ik volledig dat je geen puf hebt in scrappen. Wat jullie beleefd hebben, is heel heftig.
  Je oma had een mooie leeftijd bereikt, maar afscheid nemen doet wel pijn. Hoe gaat het nu met je vader?

  Heel, heel veel sterkte gewenst!!!
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen