dinsdag 28 september 2010

enjoy en maisveld

Ik heb weer een paar foto's uit 2006 gescrapt, we waren toen op vakantie in Hellendoorn en als we naar het dorp fietsten om zo'n overheerlijk ijsje te halen kwamen we altijd langs een maisveld! Natuurlijk moesten we een keertje stoppen om ook eens in dat maisveld rond te struinen (lees: mama moest foto's maken!!). Toen ik het papier van Jillibean Soup zag met het maisveld erop wist ik dat ik eindelijk deze foto's moest gaan scrappen!


PP BoBunny PetalPushers; chipboard: American Crafts; stempel Inkadinkado; bloemen Prima; letters Making Memories; borderpunch Fiskars.


PP + letters + journaling sprouts Jillibean Siup; ticket: 7 gypsies; vogels Maya Road.
Posted by Picasa

11 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad prachtig papier voor je foto's in het maisveld. Leuke foto's ook. De maat van je bovenste lay-out is weer eens wat anders dan anders, ik heb zelf nog nooit gewerkt met die maat, ziet er wel erg leuk uit, toch maar eens een keer proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lo's allebei de onderste daar is het papier heel toepasselijk en mooie foto's bij allebei.

  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er weer super uit ! Onze kids vinden het maïsveld (doolhof) al tijd geweldig !!

  Groetjes, Natasja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allebei de LO's vind ik prachtig! Voor het papier bij de onderste is gaaf! Heel toepasselijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die eerste had ik al op het forum gespot. Hij is leuk geworden! Die tweede vind ik ook geweldig! Wat een gave foto's ook zeg! Groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige layouts Monique !!! Wat een leuke foto's van jouw jongens in het maisveld ! Tsja dat papier moet je dan wel gebruiken !
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn ze weer leuk! Ik vind die ijsjesfoto ook zo leuk!! en ja dat maisveld papier is echt perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg leuk!! Love Jillebean Soup!
  Maar ze zijn allebei erg mooi geworden Monique!
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 2 geweldige LO's zeg... vind ze helemaal super..vooral die van het maisveld! Je moet er maar tegenaan lopen! De foto's zijn ook super!

  Liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ontzettend leuk en die uiltjes vind ik ook zo leuk en super foto,s

  fijne avond
  XXCarla

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind je eerste lootje leuk oa vanwege het bijzondere formaat ik denk dat ik het heel erg moeilijk zou vinden op zo'n formaat een leuke creatie te maken...

  De onderste is erg leuk. Superpapier natuurlijk ook voor deze foto's. En voor mij ook wel herkenbaar aangezien ik vroeger ben opgegroeid op een boerderij en ik het herken dat inderdaad niets leuker is dan door het maïsveld sjouwen, verstoppertje spelen, enzovoorts. Mijn vader was er toendertijd iets minder blij mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen