vrijdag 3 september 2010

Waterfun

Ik heb de afgelopen weken heel wat oude foto's gescrapt, deze zijn nog van de vakantie van 2006! Dit zomerse papier van BoBunny leek me er heel geschikt voor, maar toen ik er mee bezig was viel het me toch niet mee! Uiteindelijk na heel wat heen en weer geschuif vind ik deze layout wel leuk geworden, in ieder geval vrolijk en zomers, perfect bij deze foto's dus!PP BoBunnt Sunkissed; journaling sprout Jillibean Soup; letters American Crafts.
Posted by Picasa

9 opmerkingen:

 1. Het is een hele vrolijke layout geworden, Monique !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En hele gezellige zomerse layout, ik krijg nu alweer zin in de zomer ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is gaaf!! Perfect bij de foto's, je papier en alle embellies!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie layout Monique. De zomer spettert er werkelijk vanaf. Leuk papier ook, ik ken het helemaal niet. Vind het ook altijd moeilijk om met zulk 'druk' papier te werken, maar het is jou goed gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave lo Monique, ik ben gelijk je volger, je maakt leuke dingen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke zomerse LO.
  Die zon is gaaf en die kleine vlaggetjes rechtsbovenin....
  Ik hou wel van zo'n drukke LO,er is veel leuks op te zien :):):)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat lijkt me inderdaad supermoeilijk papier om mee te werken, maar het is je wel gelukt, je layout is leuk geworden! Groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk geworden! Lekker vrolijk, daar hou ik van;-)
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super mooie
  layout is dat lekker frissend

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen