vrijdag 29 januari 2010

sketch 171

Mijn hemel, wat ben ik ziek geweest afgelopen week, begin nu weer een beetje op te knappen, hoewel mijn hoofd nog steeds erg vol zit en ik er volgens de mannen hier in huis nog uitzie als een zombie :) Ja daar knap je van op haha!
Ik wilde zo graag deze layout afmaken voor de challenge bij Pencil Lines en voor de challenge bij SBN -gebruik minimaal 2 cijfers en papier van 1 merk - maar kwam er natuurlijk niet toe deze week, gisteren eindelijk de laatste finishing touch toegevoegd, nog op tijd om in te sturen!


PP + brads Basic Grey Sugar Rush; snowstars: Slice; Stickles.
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Het blijft een leuke foto. En de layout is heel erg leuk.

  Op mijn blog heb ik een verrassing voor je.

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig weer een beetje aan de beterende hand lees ik.....
  Wat maak je toch prachtige layouts Monique! Ik kan er naar blijven kijken....

  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen