vrijdag 8 januari 2010

pinkbox december

Sinds vorige maand heeft Scrapbook Nederland de PinkBox, dit is een maandelijkse kit vol met de nieuwste papierlijnen en embellishments. Deze kit is heel geschikt voor de kaartenmakers onder ons, maar ook de scrappers kunnen natuurlijk heel goed met deze kit werken.
Met de kit van December heb ik onderstaande kaarten gemaakt, en ik heb nog veel over, ik kan nog wel een aantal kaarten maken!

De kaarten zijn allemaal gemaakt met de inhoud van de Pinkbox van december, uit eigen voorraad heb ik niet zoveel gebruikt - alleen wat borduurgaren, knoopjes, inkt mijn cuttlebug enbossingfolders, wit lint, wit cardstock als kaartbasis en de digitale stempels die ik kocht bij Margriet.

Je kunt een 3 of een 6-maanden abonnement nemen op deze pinkbox, als je een 6-maanden abonnement neemt en je betaalt alles in 1 keer vooruit dan krijg je de 7e kit gratis (excl. verzendkosten). De PinkBox kost 15,00 euro exclusief verzenden (brievenbuspost)
Je kunt je aanmelden voor de PinkBox door een mailtje te sturen naar info@scrapbooknederland.com . De PinkBox is ook los te koop bij Scrapbook Nederland, de voorraad is echter beperkt, abonnees hebben altijd voorrang.
Als abonnee krijg je toegang tot het online workshopgedeelte op de site waar je alle kaarten die de DTers hebben gemaakt kunt zien en waar je ook jouw creaties kunt laten zien.

De 2e pinkbox verschijnt op 9 januari! Hierbij alvast een sneak-peek, ook deze kit is weer helemaal geweldig!
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

 1. Leuke kaartjes heb je gemaakt met de pinkbox.

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind ze stuk voor stuk geweldig, Monique! Jij hebt al een mooie voorraad zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaartjes en schattige stempels! (-;

  Ook de gebruikte materialen spreken me wel aan. Ben benieuwd naar de volgende kit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique,

  Zou ik je babykaartje op mijn blog mogen laten zien? (Natuurlijk met vermelding van jouw naam).

  Ik hoor het graag!

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen