zondag 3 januari 2010

FUN

Ben heerlijk aan het scrappen, ben met van alles tegelijk bezig eigenlijk. Er liggen kaarten van de Pinkbox, een challenge van SBN, de kerstfoto's en de sneeuwfoto's heb ik net geprint, er liggen nog heel veel andere foto's te wachten op een LO... zaten er maar meer uren in een dag! Ach, wat maakt het uit, ik verveel me geen moment en aangezien er hier aan de kust toch helemaal geen sneeuw ligt (anders gaan we natuurlijk heerlijk de sneeuw in!) verwacht ik morgen ook wel weer een paar uurtjes te kunnen scrappen, heerlijk!
Hier een LO met foto's van de sneeuwzondag twee weken geleden, de jongens hebben zich prima vermaakt die dag!


PP BoBunny 'tis the season; Cuttlebug snowflake; borderpons Marta Stewart; letters: American Crafts Puffy; Bling; bolletjeslint.
Posted by Picasa

1 opmerking:

  1. Ik vind het een geweldige layout !! Super mooi !! Ook ik ben met van alles en nog wat bezig, maar wil eerst mijn verjaardagskaarten-voorraadje een beetje aanvullen :):)
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen