zondag 8 februari 2009

latte macchiato

Ik kan geen genoeg krijgen van die leuke valentijnpapiertjes, dit keer heb ik Love Notes van Making Memories gebruikt.
Mijn nieuwe liefde: Latte Macchiato, een Layout waard!


CS Bazzill kraft; PP + hart + kleine lettertjes MM Love Notes; grote letters MM Paperie Rouge; label Theresa Collins Crush (achterkant); stempels Fancy Pants; Versamark; bloemen Prima; scrappersfloss; knopen; borduurgaren.
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. ha... toch gevonden hoe je het moest schrijven!!! Hij is leuk geworden hoor.

  Oh ja.. you're tagged. Kijk maar op mijn blog.

  groetjes,

  Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PRACHTIGE layout !!!

  PS: Hoe heb jij je blog in 3 kolommen gekregen ??? Dat wil ik ook zo graag, maar geen idee hoe dat moet ??

  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje jij gaat hard, heb ik even niet opgelet en staan er ontzettend veel nieuwe dingen op je blog! en allemaal zo ontzettend mooi!!! Deze layout is ook alweer zo prachtig!!! Ja, leuk hè, al die valentijnspapiertjes...ik heb er ook een heleboel! (en maak je nu schets #30 ook nog??, leuk hoor!)
  Groetjes,
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen