zondag 15 februari 2009

Gewonnen en mijn "Oma"boekje

Joehoe, ik heb gewonnen! Ingrid organiseerde een valentijnschallenge op haar blog en ik ben één van de gelukkige winnaars! Ben erg benieuwd naar mijn prijs!


Een paar weken geleden kreeg ik van Yvonne van SBN een leuk pakketje om een "oma"boekje te maken, hier is dan mijn uitwerking ervan. De foto's zijn van het feestje ter gelegenheid van de 90e verjaardag van oma. Ik had voor haar al een boekje gemaakt, en als het boekje straks terugkomt uit de winkel - want daar is het te zien in het echt - heb ik ook een herinnering aan deze dag!

Het chipboard album is van Scenic Route, Papier van K&Company Amy Butler; rubons American Crafts; kanten bloem van Prima Marketing; Slice van Making Memories; lint; floss; knoopjes.Verder ben ik vorige week getagged door Angelique, ik moest de 6e foto uit het 6e fotomapje op mijn computer laten zien:
een foto genomen in de Westlandse Druif, afgelopen september.

Bedankt weer voor het kijken!

Posted by Picasa

1 opmerking:

  1. He, prijswinnaar!

    Gefeliciteerd met de prijs en natuurlijk het leuke boekje over oma.

    Eveline

    BeantwoordenVerwijderen