vrijdag 20 februari 2009

2 layouts

Twee layouts gemaakt met papier van October Afternoon, het is heerlijk vrolijk papier, paste perfect bij deze foto's

'n Dagje TT, mijn zus en haar man tracteerden de jongens (en zichzelf:)) op een dagje TT in Assen. Het plezier spat echt van de foto's af, ze hadden een geweldige dag!
Schets is van de site My little shop of sketches, waar ik helaas mijn inzending niet kon plaatsen (weet nog steeds niet waarom) maar ik heb wel een leuke layout!Deze layout is naar aanleiding van een schets van Berdien voor de challenge bij SBN, ook hier heb ik het October Afternoon papier bij gebruikt en ook een journaling diecut van Theresa Collins.Bedankt weer voor het kijken!
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. He cool, een layout van ons dagje TT. Als ik de foto's zie krijg ik alweer zin.

  Groetjes,
  Eveline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De layout van 'Dagje TT' is geweldig !!! De kleuren passen er inderdaad perfect bij !!! Heel mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig lo heb je met die schets gemaakt!! Die kleuren en dat papier passen echt perfect bij die foto's!

  Bij LSS hadden ze inderdaad even moeilijkheden met de registratie, maar als het goed is is het nu opgelost.....dus probeer het alsjeblieft nog een keer, ik zou het hartstikke leuk vinden als je 'm daar uploadt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. It is a lovely layout for Little Shop of Sketches so as Monique said, please try again on the gallery.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Monique, ik kreeg net een berichtje dat je registratie gelukt is en dat je je layout kan uploaden!! Leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen