vrijdag 14 juni 2024

You make life better * Thoughtful Wishes * GDP449

Stampin met Monique, Thoughtful Wishes, zelfgemaakte kaart, swap, ruilen, GDP449, Stampin' Up!


You make life better....  deze tekst koos ik voor op deze swap kaarten. Deze ruil kaarten maakte ik voor de teamdag van het Stampin' Up! Dreamgirls & Friends team.

Zo'n swapkaart ruil je dan met de andere deelnemers voor een project wat zij hebben gemaakt. Op deze manier maak je contact met andere demonstrators en krijg je heel veel inspiratie. Superleuk om te doen altijd.  Ik maakte er voor deze dag 25, ik ben benieuwd wat ik allemaal terug krijg.

You make life better...  dit soort dagen zijn altijd een feest!  Heerlijk creatief met andere gelijkgestemden.. beter wordt het niet!


Stampin met Monique, Thoughtful Wishes, zelfgemaakte kaart, swap, ruilen, GDP449, Stampin' Up!


De kaarten had ik best snel gemaakt, ik stempelde de bloementak met stazon inkt.  Deze inkt is watervast en de afbeelding kon ik dus inkleuren met waterverf. Ik mengde de kleuren Petunia Pop en Shy Shamrock met water en kleurde de afbeelding heel grof in. Vooral niet te netjes en niet te veel nadenken,  dat nonchalante heeft juist wel wat.

Het geheel vond ik nog wat te flets dus toen de inkt droog was stempelde ik met de stipjes stempel nog wat extra kleur en dimensie over de afbeelding.  

Wat extra spetters maken het geheel lekker speels, ik stel me een veld met grassen en bloemen voor met overal zoemende bijen... snap je wat ik bedoel?


Stampin met Monique, Thoughtful Wishes, zelfgemaakte kaart, swap, ruilen, GDP449, Stampin' Up!


Ik had nog 1 kaartje over en daarmee doe ik mee met de uitdaging van het Global Designproject. Ik kleurde een aantal glimmersteentjes met Peach Pie Blends en daarmee is de kaart perfect voor deze uitdaging.


Ik ben benieuwd wat jij vind van deze kaart. Hou jij van deze nonchalante look of kleur je liever alles keurig netjes in?
Voor de gebruikte materialen kun je op de foto hieronder klikken.
Stampin met Monique, Thoughtful Wishes, zelfgemaakte kaart, swap, ruilen, GDP449, Stampin' Up!

 Je wordt dan doorgelinkt naar mijn webwinkel. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Wil je liever niet via de webwinkel bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen. Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

1 opmerking:

  1. Hoihoi Monique, en alweer heb ik een Originele Monique-kaart van jou in mijn verzameling mogen toevoegen. Superleuk! Bedankt voor het swappen. Leuk dat weer weer een samenkomdag hadden. Heel erg van genoten!

    BeantwoordenVerwijderen