zaterdag 1 juni 2024

Hoera! * Hop Abroad Instahop * Baby / Kids Cards

Stampin met Monique, Filled with Fun, zelfgemaakte kaart, Hop Abroad, kinderkaart, Stampin' Up!


Deze vrolijke kaart maakte ik voor de Instagram Hop van het Hop Abroad Designteam. Elke maand proberen we jou te inspireren, deze maand met Baby en/of Kids kaarten.Ik gebruikte de stempelset Filled with Fun.
Deze set vind je bij de Online Only producten op de site van Stampin' Up! of in mijn webwinkel.
Een leuke en veelzijdige set, de bolderkar vul je met wat jij maar leuk vindt, de pakjes of de bloemetjes zijn perfect maar uiteraard kun je ook hier weer heerlijk je fantasie laten gaan.

Ik vind het een verrassende set, voor veel gelegenheden te gebruiken. Had jij hem al gespot?Stampin met Monique, Filled with Fun, zelfgemaakte kaart, Hop Abroad, kinderkaart, Stampin' Up!


Voor deze kaart koos ik voor primaire kleuren, dat is voor kinderen wel leuk en vrolijk. 

Ik stempelde de kar en de pakjes en stanste dat uit, ik kleurde alles in met Stampin' Blends. Ik maakte er verder een feestelijke boel van door slingers en ballonnen te stempelen en stansen en de achtergrond met de confetti stempel te versieren.
Lekker druk en vrolijk, ik werd er weer blij van!Stampin met Monique, Filled with Fun, zelfgemaakte kaart, Hop Abroad, kinderkaart, Stampin' Up!


Ook de binnenkant van de kaart versierde ik.. dat geeft je kaart toch ook weer net dat leuke extraatje.
Doe jij dat ook?

Ik ben wel benieuwd.
Voor de gebruikte materialen kun je op de foto hieronder klikken.

Stampin met Monique, Filled with Fun, zelfgemaakte kaart, Hop Abroad, kinderkaart, Stampin' Up!

 


Je wordt dan doorgelinkt naar mijn webwinkel. Wil je de producten bestellen, dan kun je ze aan de winkelwagen toevoegen.
Wil je liever niet via de webwinkel bestellen dan kun je mij ook een bestelling mailen. Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!
Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  Geen opmerkingen:

Een reactie posten