dinsdag 23 januari 2024

Timeless Greetings kit * Stampin Fancy Friday * alternatieven

Stampin met Monique, Timeless Greetings Kit, Creative Kit, zelfgemaakte kaart, SFF, Stampin' Up!


Deze kaarten zijn gemaakt met de stempelset en restmaterialen van de Timeless Greetings kit.

Deze maand laat het Stampin Fancy Friday Designteam* je zien wat je nog meer kunt doen met de Creatieve kits van Stampin' Up!

Want zeg nou zelf... die kits zijn leuk... maar je houd altijd materiaal over en een stempelset als die in de kit zit  of zo'n kit is soms gewoon iets te simpel en je wilt de projecten gewoon iets extra geven.


Ik ging aan de slag met de Creative Kit Timeless Greetings. Een prachtige set, perfect voor mannenkaarten of als basis voor een scrappagina of album.
Ik gebruikte hoofdzakelijk de stempelset voor mijn kaarten... want zo'n stempelset hou je altijd over van een kit.  Ik vergeet ze dan daarna nogmaals te gebruiken, jij ook?

Reden om die stempelsets dus meer in het zicht te houden en vooral te gebruiken!

Stampin met Monique, Timeless Greetings Kit, Creative Kit, zelfgemaakte kaart, SFF, Stampin' Up!

Stampin met Monique, Timeless Greetings Kit, Creative Kit, zelfgemaakte kaart, SFF, Stampin' Up!


De materialen die ik heb gebruikt zie je allemaal als je klikt op onderstaande foto. Buiten de kit niet zo heel veel, wat kaartkarton en een extra kleurtje inkt..  

Ga jij meer doen met de restanten van je kit?  Ik ben benieuwd!* Stampin Fancy Friday Designteam bestaat uit oude en huidige Artisan leden die het leuk vinden om inspiratie te blijven delen.  Eens een Artisan altijd een Artisan is ons motto!
Sinds dit jaar mag ik ook deel uitmaken van dit team, wat een ontzettende eer om samen met de andere getalenteerde leden inspiratie te mogen geven! Elke maand doen we dat met een bepaald thema. Je kunt ons volgen op Facebook en Instagram. Wil je iets bestellen?Iedereen die in mijn webwinkel bestelt krijgt een kaart van mij om te bewaren of door te sturen.


 
Bestel je in mijn webwinkel en gebruik je de gastvrouwcode - in januari is de code: GRTD2RQU - dan krijg je de maand daarop ook nog een aardigheidje.
Wat dat is blijft een verrassing en varieert in het totaal bestelde bedrag in die maand.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk, Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ook dan krijg je van mij een zelfgemaakte kaart.


Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten