zondag 7 januari 2024

Scrapbook Sunday * On Top of the World

Stampin met Monique, Scrapbooking, layout, WInter Meadow, Scrapbook Sunday, Stampin' Up!

Scrapbook Sunday... klinkt leuk toch!
Ik wil het weer  nieuw leven inblazen, Scrapbook Sunday... ik probeer je elke zondag een layout te laten zien, een layout met Stampin' Up! materiaal.

Scrapbooken is heerlijk om te doen!  Herinneringen vastleggen, iets doen met je foto's - want daar hebben we er zo veel van op onze telefoon - en heerlijk creatief bezig zijn! De beste therapie voor alles!


Vaak hoor ik... ik vind Scrapbooken zo leuk maar ik heb er geen tijd voor, of ik gun me er geen tijd voor. 
Of scrapbooken met Stampin' Up! producten vind ik moeilijk, de reguliere Scrapbookmerken hebben veel meer kant en klaar materiaal!  Maar daarin kun je juist ook je uitdaging halen! 
Hoe leuk is het om zelf je embellishments te maken - natuurlijk het kost meer tijd maar je haalt er ook heel veel voldoening uit.


Wat een lol had ik bij het maken van deze layout!

Ik had de letters voor de titel uitgestanst en het negatief lag nog op mijn tafel... ineens bedacht ik dat dat ook een leuke achtergrond kon zijn... kijk maar.. leuk toch!
Het koste me uiteindelijk dus helemaal geen extra tijd... het lag gewoon al op tafel.. anders had ik het waarschijnlijk weg gegooid.  Goed bezig dus eigenlijk!


Stampin met Monique, Scrapbooking, layout, WInter Meadow, Scrapbook Sunday, Stampin' Up!


Voor deze layout gebruikte ik het prachtige designpapier Winter Meadow.  Prachtig papier met mooie kleuren. Perfect om te gebruiken met Scrapbooken.


Verder heb ik niet veel gebruikt.. de Mini Alphabet Dies, de Deckled Circle stansen voor de cirkels en een marker voor wat tekst en wat extra spettertjes.


Je hebt niet zoveel nodig voor een mooie layout!Wil je alle materialen zien die ik gebruikte?  Klik op het fotootje hieronder:
Stampin met Monique, Scrapbooking, layout, WInter Meadow, Scrapbook Sunday, Stampin' Up!Wil je iets bestellen?Iedereen die in mijn webwinkel bestelt krijgt een kaart van mij om te bewaren of door te sturen.


 
Bestel je in mijn webwinkel en gebruik je de gastvrouwcode - in januari is de code: GRTD2RQU - dan krijg je de maand daarop ook nog een aardigheidje.
Wat dat is blijft een verrassing en varieert in het totaal bestelde bedrag in die maand.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk, Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ook dan krijg je van mij een zelfgemaakte kaart.


Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten