vrijdag 29 september 2023

Sending Cheer

Stampin met Monique, Sending Cheer, zelfgemaakte kaart, Stampin Up


Sending Cheer, een geweldige stempelset met bijpassende stansen.  Een set voor leuke kerstkaarten maar zeker ook voor meer...
Neem nou die pakjes... die kunnen altijd!  Kies een leuke kleurencombinatie en maak een leuke kaart.


Stampin met Monique, Sending Cheer, zelfgemaakte kaart, Stampin Up


Ik maakte er een aantal om te ruilen met collega's.  Dat doen we vaker, iedereen maakte een aantal kaarten en die ruilen we, zo krijg je heel veel inspiratie terug. Leuk!


Stampin met Monique, Sending Cheer, zelfgemaakte kaart, Stampin Up


Ook maakte ik een filmpje om te laten zien hoe ik deze kaart maakte. Leuk als je die wilt bekijken. Het is één van mijn eerste filmpjes dus nog heel veel te verbeteren maar je krijgt in ieder geval een idee hoe ik de kaarten maakte.

 
Klik op de onderstaande foto als je precies wilt weten welke producten ik voor deze kaart heb gebruikt:Wil je iets bestellen? Je kunt in mijn webwinkel bestellen maar je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!

Bestel je zelf in mijn webwinkel? Vergeet dan niet mijn gastvrouwcode te gebruiken, in de maand september is deze : KA6HYXS7
  
Doordat jij deze code gebruikt kan ik de omzet van de verschillende orders samenvoegen en jou zo de volgende maand een aardigheidje toesturen. Bedankt alvast.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten