zaterdag 5 augustus 2023

Little Monkey - Hop Abroad Designteam - Theme Animals

Stampin met Monique, Little Monkey, Stampin Up, stampset, stempelset, zelfgemaakte kaart,

Deze kaarten maakte ik voor de maandelijkse Instagram Hop van het Hop Abroad Designteam. 

Het thema deze maand is dieren.

Het thema dieren was voor mij wel een uitdaging maar gelukkig was er de stempelset Little Monkey en die vind ik erg leuk! Ik begon met het stempelen van een aantal aapjes en bladeren die ik heb ingekleurd. Ik gebruikte daarvoor de Stampin' Blends en ook de Watercolor potloden.  

De basiskleuren voor deze kaarten is Copper Clay, één van de Incolor 2023-2025 kleuren. Een prachtige koper tint die ik perfect vond passen bij de aapjes.  Zowel het designpapier als het kaartkarton is deze kleur,

Stampin met Monique, Little Monkey, Stampin Up, stampset, stempelset, zelfgemaakte kaart

Een cirkel van bladeren, een paar banaantje, het aapje slingerend in het gat.. een passende tekst en je hebt snel een leuke kaart.

Stampin met Monique, Little Monkey, Stampin Up, stampset, stempelset, zelfgemaakte kaart

Met het kleine vierkante stansje van de Stylish Shapes Dies maakte ik deze collage... ik vind het wel leuk om de afbeeldingen zo te plaatsen dat het een soort raamwerk lijkt. Het kleine aapje wat in de hoek omhoog piept geeft een vrolijk effect. 

Stampin met Monique, Little Monkey, Stampin Up, stampset, stempelset, zelfgemaakte kaart


Een kleine verpakking met overheerlijk suiker banaantjes - hoe toepasselijk!

Stampin met Monique, Little Monkey, Stampin Up, stampset, stempelset, zelfgemaakte kaart,

Hiervoor gebruikte ik de Countryside Corners Dies waarvan ik een soort bakje vouwde. Niets moeilijks, erin een zakje met een paar snoepjes en je hebt een superleuk weggevertje.


Alles bij elkaar best een leuk setje zo, ik ben er in ieder geval tevreden over.
Wat vind jij van deze kaarten?De producten die ik heb gebruikt zie je hieronder allemaal staan. Wil je iets bestellen? Klik dan op de foto hieronder. Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!


Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten