zaterdag 26 augustus 2023

Fresh as a Daisy * Artisan Designteam

Fresh as a Daisy, Cheerful Daisies, Stampin met Monique, Artisan Designteam, kaart, zelfgemaakt , Stampin up


Fresh as a Daisy, een geweldige collectie van stempels, stansen en prachtig designpapier waarmee mijn groep van het Artisan Designteam van Stampin' Up! aan de slag mocht deze maand.

Fresh as a Daisy, Cheerful Daisies, Stampin met Monique, Artisan Designteam, kaart, zelfgemaakt , Stampin up

Ik begon rustig... een lange, slanke kaart - de zogenoemde slimline,  een klein strookje designpapier en 3 bloemen bovenin in zwart wit met een klein accentje in Lemon Lolly - dezelfde kleur als de basiskaart. De tekst op zwart kaartkarton met wit embossingpoeder en nog een verstopte bloem als accent. 
Eenvoudig maar erg stijlvol, vind ik!Fresh as a Daisy, Cheerful Daisies, Stampin met Monique, Artisan Designteam, kaart, zelfgemaakt , Stampin up

De tweede kaart is iets bewerkelijker en is geïnspireerd door het designpapier wat bij deze suite hoort.
Herken je het?


Ik stempelde in de oud roze kleur Moody Mauve met het stempeltje van het bloemenhart mijn kaartkarton "vol"  Aan de randen wat meer gestempeld en naar het midden toe steeds minder. Je maakte je eigen designpapier als het ware, ik vind dat altijd leuk om te doen.  Deze techniek liet ik al eerder zien, klik maar eens { hier } om te zien hoe je dat doet.

Verder een boeketje van madeliefjes en je hebt toch een heerlijk kaartje!

Fresh as a Daisy, Cheerful Daisies, Stampin met Monique, Artisan Designteam, kaart, zelfgemaakt , Stampin up


Deze hele suite, de stempels de stansen en het designpapier zijn zo prachtig, je raakt niet uitgespeelt.

Heb jij één van deze producten ook?  Heb je er al wat mee gemaakt?  Ik zou het superleuk vinden om te zien wat jij er mee maakte!De producten die ik heb gebruikt zie je hieronder allemaal staan. Wil je iets bestellen? Klik dan op de foto hieronder. Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!Product List
Blending Brushes
[153611]
€ 16,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten