zaterdag 22 april 2023

Ready to Ride * Artisan Designteam

Ready to Ride, Legendary Ride, Artisan Designteam, Stampin Up, zelfgemaakte kaart, layout, bestellen,  Stampin met Monique

 Voor de maand April mocht mijn groep Artisan Designteamleden werken met de Ready to Ride Suite.Een stoere set met motoren, superleuk om mee te werken. Onze beide zoons hebben sinds kort een motor dus zeker een set waar ik wel wat mee kan.Ready to Ride, Legendary Ride, Artisan Designteam, Stampin Up, zelfgemaakte kaart, layout, bestellen,  Stampin met Monique

Ik begon met het uitstansen van heleboel wielen die ik allemaal op de ondergrond van de kaart plakte. Een cirkel met een deel van de motor en een tekst, deze kaart heeft niet meer nodig!


Ready to Ride, Legendary Ride, Artisan Designteam, Stampin Up, zelfgemaakte kaart, layout, bestellen,  Stampin met Monique

De tweede kaart die ik maakte is een slimline kaart. Door de motor 1 keer goed beinkt te stempelen en daarna zonder opnieuw te beinkten er "achter" te stempelen krijg je een soort beweging in de kaart. De voorste motor heb ik aangekleed met de bijpassende stansen.
Deze motor stans bestaat uit heel veel kleine delen en moet je echt helemaal opbouwen. Het is best een werkje maar het resultaat mag er zeker zijn!


Ready to Ride, Legendary Ride, Artisan Designteam, Stampin Up, zelfgemaakte kaart, layout, bestellen,  Stampin met Monique

Als laatste maakte in een label. Het witte karton haalde ik door de Metal Plate embossingfolder, zoals de naam al zegt krijg je een soort metaal afdruk. Superleuk!


Ready to Ride, Legendary Ride, Artisan Designteam, Stampin Up, zelfgemaakte kaart, layout, bestellen,  Stampin met Monique


Een superleuke set, kijk ook eens op de facebook of instagram pagina van Stampin' Up! daar zie je de creaties van mijn collega's. Superleuk om de verschillende stijlen te zien.


Toen onze zoon en zijn vriendin hun eerste rit maakten op hun nieuwe motoren moesten die natuurlijk ook even op de foto. En die foto mocht ik gelukkig ook gebruiken. Ik maakte deze layout met het Layering Designs Vellum als achtergrond.Ready to Ride, Legendary Ride, Artisan Designteam, Stampin Up, zelfgemaakte kaart, layout, bestellen,  Stampin met Monique
De producten die ik heb gebruikt zie je hieronder allemaal staan. Wil je iets bestellen? Klik dan op de foto hieronder. Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!

Bestel je zelf in mijn webwinkel? Vergeet dan niet mijn gastvrouwcode te gebruiken, in de maand april is deze : XTAGM4XQ
  
Doordat jij deze code gebruikt kan ik de omzet van de verschillende orders samenvoegen en jou zo de volgende maand een aardigheidje toesturen. Bedankt alvast.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten