zaterdag 1 april 2023

He's all that - Hop Aborad - mannen kaarten

mannenkaart, masculine, he's all that, hop abroad, stampin up, stampin met monique

Mannen kaarten, dat is het thema van de Instagram Hop van het Hop Abroad Designteam.

Ik koos om de stempelset He's all That te gebruiken, een leuke stempelset met veel leuke affbeeldingen en ook een stempelset die ik nog nauwelijks had gebruikt. Daar moest maar eens verandering in komen.


mannenkaart, masculine, he's all that, hop abroad, stampin up, stampin met monique

Het kompas stempelde ik hier met Crumb cake inkt op de Crumb Cake basiskaart. Een paar stukjes van het He's the Man designpapier en een afbeelding uit het bijbehorende vel met plaatjes, je hebt echt niet veel nodig voor een leuke kaart!


mannenkaart, masculine, he's all that, hop abroad, stampin up, stampin met monique


Voor deze kaart stempelde ik de afbeelding met de oude auto op een label en gebruikte ik het Layering Designs Vellum papier. Ook hier weer minimale benodigdheden voor een leuke kaart


mannenkaart, masculine, he's all that, hop abroad, stampin up, stampin met monique


De producten die ik heb gebruikt zie je hieronder allemaal staan. Wil je iets bestellen? Klik dan op de foto hieronder. Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!

Bestel je zelf in mijn webwinkel? Vergeet dan niet mijn gastvrouwcode te gebruiken, in de maand april is deze : XTAGM4XQ
  
Doordat jij deze code gebruikt kan ik de omzet van de verschillende orders samenvoegen en jou zo de volgende maand een aardigheidje toesturen.

 

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten