zaterdag 7 januari 2023

Adorable Owls Sale a Bration bij Stampin' Up!

 

Adorable Owls, Sale a Bration, Stampin Up, Dandy Dessins designer Series Paper, zelfgemaakte kaart, bestelling, gratis, stampin met Monique,

Adorable Owls.. schattige uiltjes... 

Deze stempelset van Stampin' Up! kun je gratis krijgen bij een bestelling. 


Lief zijn ze toch?


Adorable Owls, Sale a Bration, Stampin Up, Stampin met Monique, zelfgemaakte kaart

Voor deze kaart gebruikte ik een schets die ik lang geleden ook al eens gebruikte, kijk maar hier. Ik vind het wel grappig om delen van een stempelset te stempelen en zo een leuke collage te maken. Veel stempelsets lenen zich hiervoor, deze met de uilen ook!

De achtergrond heb ik met de 3D embossingfolder Houtstructuur reliĆ«f gegeven en daarna met een klein beetje witte inkt een soort white wash effect gegeven. Hierdoor zie je de houtstructuur iets beter en het zwakt het felle roze iets af.

Een vrolijk kaartje toch zo!
Adorable Owls, Sale a Bration, Stampin Up, Stampin met Monique, zelfgemaakte kaart 

Voor de lange smalle kaart gebruikte ik naast het Coastal Cobana kaartkarton ook het Dandy Designs papier - dit papier kun je ook gratis uitzoeken bij een bestelling - lekker vrolijk papier met afbeeldingen en kleuren die perfect bij elkaar passen.

Ik gaf de uiltjes een strik in dezelfde bijpassende tint zodat ook zij matchen met de kaart.

Het lint is eigenlijk lichter van kleur, kijk maar op de foto hieronder, maar door lint te kleuren met een Stampin' Blend krijg je een andere tint.  Hier maakte ik het lint ietsje donkerder door het met de donkere Pool Party Blend te kleuren, zo paste het beter bij het papier.

Adorable Owls, Sale a Bration, Stampin Up, Stampin met Monique, zelfgemaakte kaart

Kleur jij wel eens jouw lint zodat het beter ergens bij past?


Hopelijk heb ik je kunnen inspireren met deze kaarten. 

De materialen die ik heb gebruikt staan hieronder.

Wil je een van deze producten bestellen kun je heel eenvoudig op de foto hieronder klikken, je komt dan direct in mijn webwinkel terecht.  Vergeet vooral niet de gastvrouwcode te gebruiken, hierdoor kan ik de verschillende bestellingen samenvoegen en jou volgende maand een aardigheidje toesturen als bedankje.
Uiteraard mag je mij ook altijd een mailtje sturen, ik verzorg met alle plezier jouw bestelling of beantwoord jouw vragen.Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten