zaterdag 2 januari 2021

NIEUW, NIEUW... je kunt nu ook met Paypal betalen in mijn webshop!

 

 

Je kunt nu ook met Paypal betalen in mijn online webshop!

Je hebt dus niet meer perse een credit card nodig om te bestellen. Paypal is de meest veilige manier van online betalen en het aanmaken van een account is gratis.

Je kunt hier een gratis account aanmaken.


Uiteraard kun je ook nog gewoon via mij bestellen of met de verzamelbestelling mee bestellen, stuur me een mail met jouw bestelling en ik verzorg die met veel plezier!


De verzendkosten voor een bestelling via mijn webshop zijn € 5,95, hetzelfde als je via mij bestelt,  jouw bestelling wordt dan rechtstreeks vanuit het magazijn in Duitsland bij jou thuis bezorgd. Alleen als je met een verzamelbestelling meedoet betaal je geen verzendkosten en haal je jouw bestelling bij mij op,


Omdat bestellen via mijn webshop nu veel makkelijker is, ga ik vanaf heden ook bestellen met een Gastvrouwcode promoten.

Als waardering voor het bestellen via mijn webshop en als je de gastvrouwcode gebruikt stuur ik je een klein cadeautje. Dit aardigheidje krijg je bij een online bestelling vanaf € 25,- tot € 200,- (excl. verzendkosten).

Bestel je voor € 200,- of meer dan heb je recht op Stampin Rewards. Dan krijg je 10% van het door jouw bestelde bedrag om nog iets extra's te bestellen. Dan hoef je dus de gastvrouwcode niet te gebruiken.

Het bedankje wordt aan het eind van de maand door mij besteld en verstuurt, vanaf de tweede week in de nieuwe maand kun je het verwachten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten