zaterdag 2 juni 2018

Voor mannen... bloghop Creatieve Harten


Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten, deze maand met het thema Mannen. Kaarten voor mannen vinden veel mensen best wel moeilijk, wij hopen je vandaag wat inspiratie te geven en te laten zien dat  mannenkaarten helemaal niet zo lastig zijn.

Ik ging aan de slag met de set Perennial Birthday, een set die ik vaker gebruikte voor leuke verjaardagskaarten, kijk maar hier en hier. Ik wil laten zien dat je ook voor een man een leuke kaart kan maken met deze set.
Door deze set te combineren met ballonnen, uitgeponst met de ballonnenpons geef je de kaart weer een andere sfeer. Ik maakte een kaart in grijs (Basic Grey) en donkerblauw (Night of Navy), stoere mannenkleuren.Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren, hop zo nog even door naar mijn collega's om te zien wat voor moois ze hebben gemaakt.

Aan het einde van dit bericht laat ik je zien welke producten ik heb gebruikt, klik op de foto en je komt terecht in mijn webwinkel. Als je producten in de webwinkel wilt bestellen heb je een creditcard nodig, heb je die niet mag je mij ook een mailtje sturen met jouw wensen, dan verzorg ik je bestelling. Maandag doe ik weer een bestelling dus mail me uiterlijk zondag  jouw wensen door.


Hop nu verder naar het blog van Angélique en geniet!Product List

9 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze weer leuk je kaartjes Monique!
  Ballonnen zijn ook altijd goed. Leuk ook die tekst zo versprongen.
  Jij bent echt goed met die stamparatus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He! een stamparatus kaartje. Je zou zo'n mooi kaartje krijgen, is het meteen feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave kaarten, Monique. Jij dus ook lekker aan de slag geweest met de Stamparatus. Wat een heerlijk ding is het toch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk met die ballonnen en de repeterende teksten. Wat een fijn apparaat die Stamparatus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave kaartjes Monique! Die zou ik zomaar eens kunnen CASE-en van je😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf kaartje! En de Stamparatus is een geweldig product om zo'n kaartje mee te maken!
  Bedankt voor de inspiratie en het meehoppen!

  BeantwoordenVerwijderen