maandag 4 juni 2018

Makkelijke maandag - fleurige groetjes
Vandaag is het weer Makkelijke Maandag, samen met een aantal collega's laat ik op maandag een "makkelijk" kaartje zien. Gewoon om de week lekker creatief te beginnen en om je wat inspiratie te geven voor een makkelijk te maken kaartje.

Ik maakte een kaartje met de nieuwe stempelset "Bloemen zeggen meer", een prachtige set met bloemen en grassen en mooie teksten in het Nederlands. De vormen zijn abstract maar daardoor kun je deze set juist heel veelzijdig gebruiken.

De kleurtjes van deze kaart zijn zo fijn, ik word heel vrolijk van dit kaartje


Deze kaart is één van de kaartjes die we gaan maken tijdens de workshop op 16 juni a.s. Deze workshop organiseer ik weer samen met Caro en Leoni en wordt gehouden in Wateringen. In de ochtend maken we een 4-tal kaarten die we zelf gaan stempelen in frisse kleurtjes, het geheel verpakken we in een transparant doosje die we ook nog zelf versieren.

Kom je ook? We hebben nog een paar plekjes over.
Hier vind je meer informatie. 

Wil je komen, hier kun je je gelijk opgeven : https://goo.gl/forms/eQZSmlrranh5ejAf1

In de middag houden we een uitverkoop, we hebben veel van onze retired Stampin' Up! mee die we die middag voor gereduceerde prijzen willen verkopen. Hier vindt je meer informatie en kun je je opgeven.

Wij vinden het erg leuk je zaterdag 16 juni te ontmoeten.


Aan het eind van dit bericht zie je de gebruikte materialen, stuur me gerust een mailtje als jij een bestelling wilt plaatsen.

Hieronder staat een lijst met de dames die ook meedoen met de makkelijke maandag. Kijk ook eens bij hen en doe wat inspiratie op voor een "makkelijk" kaartje.


Product List

2 opmerkingen: